vineri, 29 noiembrie 2013

Invitatie la expozitie

   Prefectura judetului Mures gazduieste in perioada 27 noiembrie - 15 decembrie 2013 expozitei semnata Balazs Klara




Prefectul judeţului Mureş, Corneliu Grosu a inaugurat miercuri, 27 noiembrie, expoziţia de pictură intitulată „Lumini interioare”. Lucrările expuse la Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş au fost realizate de Klara Balazs, economistă de profesie, care a reuşit să impresioneze mediul artistic mureşean şi nu numai, încă din anul 2006, când practic începe o intensă activitate de pictură, atât icoane pe sticlă cât si ulei pe pânză. „Economista Klara Balazs ne propune o nouă întâlnire, ne incită să ne aşezăm privirea şi gândurile asupra lucrărilor pe care astăzi ni le expune. Doamna Klara Balazs nu a făcut pregătire de specialitate în şcoală, în domeniul picturii, fiind absolventă de ştiinţe economice, dar se vede din nou că Dumnezeu aşează alături de profesii şi aptitudini nebănuite şi iată că acum, prin aceste lucrări iese la iveală talentul artistei. Ne aflăm astăzi, în faţa unor lucrări, care parcă încearcă să aluinge iarna, prin culorile lor calde şi eu personal mă bucur că închidem acest an cu o expoziţie de ţinută. Spun că închidem acest an, pentru că în Decembrie vom avea cu siguranţă opere expuse ale micilor artişti din şcolile mureşene”, a afirmat Corneliu Grosu.
Klara Balazs se află deja la cea de-a doua expoziţie pe simezele Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş şi promite că va mai expune lucrări şi în anii viitori.
Sursa: 
Expo
BALAZS KLARA, "LUMINI INTERIOARE”
- Social -
nr. 232 / 27 Noiembrie, 2013La Institutia Prefectului – Judetul Mures
Intrate in traditie, expozitiile care prefateaza sedintele de Colegiu Prefectural tin ritmul lunar, intr-o frumoasa oferta culturala, intr-un spatiu nonconventional, pus la dispozitie cu generozitate de prefectul judetului Mures, dr. Corneliu Grosu. Astazi, de la 12,45, va fi vernisata expozitia artistei Klara Balazs, "Lumini interioare”. Expozitia va fi prezentata de prefectul judetului, dr. Corneliu Grosu, si Nicolae Baciut, care, ca de obicei, va sustine si un moment poetic.
(N. B.)
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu