sâmbătă, 15 septembrie 2018

Vernisajul Expoziţiei ,,personalităţi ale Marii Uniri", Galeria de Artă ,,Unirea", 15 septembrie 2018, Târgu-Mureş, autor Maria Mera. Alocuţiuni: Czirjek Lajos, preşedinte, Ilarie Gh. Opriş, coordonator proiect, prof. Dimitrie Poptămaş, şi Maria Mera, pictor. A participat formaţia de jocuri ,,Muguraşii", coordonatori: prof. Elena Gliga şi Albert Eva coreograf.













Un comentariu:

  1. Si de aceasta data AAP- Mures a surprins placut prin prezentarea ad-hoc a unei expozitii de arta plastica dedicata Centenarului Marii Uniri.Vernisajul desfasurat sambata 15 septembrie in prezenta unui numeros public s-a transformat intr-un adevarat festin cultural-artistic.Artista Maria Mera a expus in memoriam pe simeze portretele
    .celor mai activi si bravi luptatori pentru Unirea cea Mare.In stilu-i propriu,artista a reusit sa redea intr-o maniera stilistica avand ca forma de expresie portretul, figura darza, hotarata si justificata a fiilor neamului pentru unitatea nationala.Felicitari artistei si organizatorilor si cred ca ar fi bine ca expozitia sa capete un caracter itinerant in cat mai multe locatii din judet si din tara.

    RăspundețiȘtergere