duminică, 23 septembrie 2018

Din iniţiativa preotului paroh Ilie Bucur, protopop onorific, sau realizat de artistul Ioan Astăluş, membru AAP Mureş, 24 de busturi ale marilor înaintaşi ai isoriei noastre, amplasate la Mănăstirea din oraşul Sărmaş. Duminică, 23 septembrie 2018, a avut loc sfinţirea busturilor de către Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop Irineu, împreună cu un sobor de preoţi. Au participat un numeros public, prefectul judeţului Mureş, senatori, deputaţi, primarul şi consilierii oraşului Sărmaş, oficialităţi din judeţul Mureş, Cluj şi Maramureş. Din partea Parohiei ortodoxe Sărmaş şi a artistului Ioan Astăluş, Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop Irineu, a primit placa aniversară ,,Centenar 100", având textul: ,,Pentru nemurirea Zilei de 1 Decembrie 1918, împlinirea visului de aur a tuturor românilor".







Un comentariu:

  1. FACE BANI (💵) CU MINING BitCoin💰

    BitCoin este o monedă Crypto care a fost creată pentru a ajuta la eradicarea sărăciei de către liderii mondiali în tehnologie.
    Ca și astăzi
    💰 1 BitCoin = 💵 USD 6500

    Aceste BitCoin pot fi obținute prin simpla mintare a acestora online. Linkul de mai jos vă oferă o înțelegere completă despre modul în care se realizează exploatarea Bitcoin.
    https://www.bitcoinmining.com

    Mining Bitcoin este un proces gratuit, dar nu ușor, cu cunoștințele și instrumentele corecte pe care le puteți face milioane în doar câteva săptămâni.
    BIT COIN MINING TECH
    Am dezvoltat un software care poate ajuta cu ușurință persoanele să participe la exploatarea BitCoin.
    Software-ul nostru vine în pachete diferite și este foarte accesibil.
    Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați:
    miningbitcointech@yahoo.com
    SAU
    miningbitcointech@gmail.com
    Făcând Lumea liberă de sărăcie este ceea ce urmărim.

    RăspundețiȘtergere