miercuri, 25 mai 2011

Expozitii

In cursul saptamanii au loc mai multe expozitii ale membrilor AAP Mures.

Incepand cu data de 26.05.2011 este deschisa publicului expozitia de pictura care are ca subiect Tirgu Muresul in pictura. Organizata in cadrul "Zilelor Tirgu Muresene" expozitia este gazduita de Cladirea Manutantei din Cetatea Medievala Tirgu Mures. Pe simeze vor fi expuse lucrarile care au fost realizate de membrii AAP Mures dar si de alti artisti din Baia Mare, Cluj Napoca, Timisoara si Bucuresti in cadrul taberelor de creatie de la Sovata si CAS Muresul (Weekend) Tirgu Mures. Vor fi expuse circa 75 de lucrari. Expozitia va fi deschisa pe durata desfasurarii manifestarilor dedicate orasului nostru.


Cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate Teatrul "Scena" gazduieste in Bastionul Croitorilor o expozitie personala a profesorului Vasile Muresan, incepand cu 25 mai 2011.
Le uram pe aceasta cale colegilor actori "La Multi Ani!"

Colega noastra Gabriela Alecu expune la Centrul Cultural „Reduta” Braşov  în perioada 23-30 mai 2011, expoziţia de pictură Porţi către culoare
 http://www.centrulculturalreduta.ro



In fine, la Biserica Unitariana in organizarea lui colegului nostru Czirjek Lajos expun participantii taberelor de creatie de pe campie, incepand cu 24 mai 2011.
Va invitam sa vizionati aceste expozitii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu