vineri, 20 mai 2011

Final de tabara la Complexul Weekend

Artistii participanti in tabara de la Complexul de Agrement si Sport "Muresul" au expus astazi rodul muncii lor pe terasa Casei de Oaspeti a Primariei Tirgu Mures. Emotiile au fost cu atat mai mari cu cat tabara a fost vizitata de dr. Dorin Florea, primarul Municipiului Tirgu Mures impreuna cu viceprimarul Claudiu Maior. Au mai fost prezenti si dl. Nicolae Baciut directorul Direcţiei Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Mures  dl. Valentin Bretfelean seful Politiei Locale Tirgu Mures precum si dl. Ilarie Gh. Opris presedintele AAP Mures.



Lucrarile expuse care vor fi de altfel prezente si in cadrul Zilelor Tirgu Muresene au fost apreciate de toti cei prezenti, diversitatea abordarilor fiind din nou remarcata.

Regretele celor prezenti in tabara sunt ca deobicei mari atunci cand vine clipa in care se curata paletele, se aduna sevaletele si se fac bagaje. Ramane insa bucuria de a fi din nou impreuna intr-o tabara de creatie, efervescenta zilelor in care se picteaza cot la cot si mai ales marele castig al celor care au stiut sa invete in aceasta tabara. Caci pana la urma rolul acestor actiuni este schimbul de idei, relatiile de prietenie care se leaga sau se cimenteaza in timpul taberelor.
Iata si cateva imagini cu lucrarile:













Speranta tuturor se indreapta spre cei care pot face ca acest eveniment sa nu ramana o intamplare ci sa devina o traditie, de ce nu, precum tabara de la Sovata care anul acesta implineste 25 de ani de existenta.
In final se cuvine sa aducem multumiri tuturor celor care au contribuit la reusita acestei tabere.


Iancu Muresan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu