luni, 16 mai 2011

A inceput tabara!


Vineri, 13 mai 2011, a inceput tabara de creatie din Complexul de Agrement si Sport "Muresul".
Deschiderea oficiala a avut loc la Galeria Unirea, in prezenta d-lui Valentin Bretfelean, in calitate de reprezentant al Primariei, a d-lui Nicolae Baciut directorul Direcţiei Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Mure, a d-luiGheorghe Ilarie Opris presedintele Asociatiei Artistilor Plastici Mures precum si a d-lui prof. Vasile Muresan in calitate de organizator al taberei.
Din discursurile celor care au luat cuvantul, s-a conturat o idee asupra evenimentului: este un inceput de drum, pe care AAP Mures s-a angajat si toti cei care participa la tabara au datoria morala sa il sustina. Suntem sigura ca toti colegii nostri se vor ridica la inaltimea asteptarilor si prin aceasta sa demonstram  inca o data, daca mai este necesar, ca Asociatia Artistilor Plastici Mures este un creuzet al artei muresene, din care vor iesi lucrari care sa faca cinste miscarii artistice muresene si chiar nationale.
Atmosfera de lucru s-a instalat inca de la primele ore ale zilei de sambata, cei mai harnici dintre artisti intrand foarte repede in starea de creatie, sustinuta si de vremea buna. Chiar si cei mai mici dintre invitati si-au facut simtita prezenta in culori.
In zilele ce urmeaza va vom prezenta si alte imagini din tabara.
Le uram tuturor spor la munca si multa inspiratie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu